Over mij

Hallo, mijn naam is Franklin Strating, 48 jaar jong (2011), getrouwd  met Heleen. We hebben twee geweldige zonen; Lex van 8 en Niels van 7. Ik ben al vanaf mijn studententijd gek op een 2CV of wel een lelijke Eend.

Ik heb deze mooie zwarte 2CV6 uit ’86 in 2009 gekocht en gebruik deze o.a. in de zomermaanden als woonwerk auto van Veghel naar Boxmeer. Ook sleutel ik graag aan deze auto en heb de binnenbekleding en de bekleding van de stoelen en bank in de winter van 2009-2010 vervangen.
Inmiddels (oktober 2012) heb ik de eend verkocht.

Al jaren wil ik een kitcar bouwen op basis van een Eend. Lang stond de Burton als eerste op het verlanglijstje echter de Burton is maar een tweezitter en de jongens willen natuurlijk ook graag mee. Toen zag ik op de site van EendenSpul een prachtige 2+2 zitter; de Mille Miglia en ik was meteen verkocht, dit moet hem worden. Inmiddels is de naam van de kitcar gewijzigd in Castellette 2+2.

Nu is het eindelijk zover dat deze droom werkelijkheid gaat worden, in het najaar van 2011 ga ik starten met de bouw van deze kitcar. Deze blog zal ik zo goed mogelijk bijhouden om jullie de voortgang te laten zien.
In deze blog staan natuurlijk veel foto’s van het bouwen; klik op een foto om deze groter weer te geven.

Wil je wat meer informatie dan kun je mailen naar (mijn voornaam)(at)fes-software.nl