Wat hebben we deze week gedaan (week 11 2012)

Weer een mijlpaal bereikt: het rollend gedeelte is klaar! Deze week samen met de buurman het motorblok aan de versnellingsbak gemonteerd en het geheel op het chassis getild. Daarna de remschijven en remklauwen erop geschroefd. Nog wel zitten pielen met het afstellen van de handremheveltjes maar uiteindelijk toch gelukt. Ik heb de ventilator even gedemonteerd om de v-snaar erop te leggen om daarna de dynamo te plaatsen. Ook dit ging zonder problemen. Vervolgens de kachelpotten geplaatst en de eerste demper gemonteerd. Helaas zaten er twee uitlaatklemmen te weinig in het doosje dus kon ik het geheel niet af monteren. Ik kan er gelukkig straks nog goed bij zodat ik niet met spoed de ontbrekende klemmen hoef te gaan halen.
Helaas nog niets vernomen van Voglietta wat betreft de opbouw. Na de nodige loze beloftes van hun kant ben ik een beetje bang dat ik op zoek moet gaan naar andere mogelijkheden om nog een Mille Miglia te kunnen gaan bouwen. Even een flinke domper op het geheel……

Zaterdag mijn zwarte eend weer uit de stalling gehaald, even goed gewassen en grondig in de was gezet. Meteen even een lekker ritje gemaakt, heerlijk dat eendrijden!

Dit bericht is geplaatst in Bouw Castellette. Bookmark de permalink.