Wat hebben we deze week gedaan (week 8 2012)

Deze week veel gedaan! Om te beginnen de handrembevestigingen en heveltjes schoongemaakt en in de RX10 gezet. Alle “oude” bouten, moeren en schroefdraad in de assen met een tap of snij-ijzer bewerkt zodat alle schroefdraad zuiver is.
De adaptermoer voor de sensorflens is binnen en past inmiddels prima. Een vriend van me heeft deze twee millimeter ingekort op zijn draaibank zodat ik nu de sensorflens goed vast kan zetten. Een hele opluchting dat dit ook weer gelukt is. 
Tevens heb ik de klokkenset gekocht en al binnen; wat een prachtige metertjes! En tenslotte het chassis op de bokken gezet en begonnen met de opbouw…. Yes, het is er eindelijk toch van gekomen. De beide assen zitten op hun plek net als de tank en tanksteun. De draden van de benzinemeter met het originele clipje bevestigd en anders dan origineel naar rechts laten lopen – heel bewust zo gedaan aangezien ik de kabelboom die naar achteren loopt aan de rechterkant wil leggen. De remleiding ligt op zijn plek, ik moet alleen de bevestigingsclips nog monteren. Daarvoor heb ik alleen (nog) niet de juiste parkers in huis.

Dit bericht is geplaatst in Bouw Castellette. Bookmark de permalink.