Einde seizoen 2022

Gisteren heb ik de laatste rit van 2022 gereden en de kilometerstand op 23433 gezet. Ook dit jaar heb ik minder gereden dan de vorige jaren. Dit komt onder meer omdat ik wat vaker ben wezen modelvliegen met het mooie weer van de afgelopen zomer en daarbij zijn we dit jaar eindelijk weer eens met de caravan op vakantie geweest. Dan blijft er natuurlijk minder tijd over om met de auto te rijden. Met de nieuwe accu heb ik gelukkig geen startproblemen meer gehad en de auto rijdt nog altijd heerlijk. Ook heb ik gisteren de auto gewassen en de accu eruit gehaald. Deze week laat ik de auto nog even goed drogen voordat de hoes erover gaat. Zo staat de auto weer lekker klaar om volgend jaar maart weer te mogen rijden.

Dit bericht is geplaatst in Rijden Castellette. Bookmark de permalink.