Begin seizoen 2022

Na het stormachtige einde van februari startte maart meteen goed met vandaag een heerlijk zonnetje en 10 graden. Dit keer heb ik wél goed gecontroleerd of er nog voldoende benzine in de tank zat voor een klein ritje om de motor alvast wat op te warmen voordat ik ging tanken. Het ging nu helemaal volgens de planning en ik kon al snel traditiegetrouw starten met mijn favoriet, de heerlijke dijkentocht. De eerste 80 kilometer zitten er dus weer op en ik heb er zin in om dit jaar weer veel heerlijke kilometers te genieten van de mooie omgeving en het rijden in de auto. Het motortje snorde tevreden en liep als een zonnetje. Het was alleen wel even schrikken aan de pomp met deze hoge brandstof prijzen. Zeker omdat ik als dagelijkse auto een volledig elektrische BMW I3 rijd en het ’tanken’ aan huis met zonnepanelen een stuk goedkoper is…

Dit bericht is geplaatst in Bouw Castellette. Bookmark de permalink.