Einde seizoen 2020

Het is alweer eind november en het seizoen 2020 zit er weer op, helaas. Weer was oktober een natte maand en hebben we niet veel kunnen rijden. Toch heb ik in november nog enkele heerlijke ritjes kunnen maken. De bekende dijkentocht heb ik dit jaar niet als seizoensafsluiter gereden, maar wel als één van de laatste ritten. Dit jaar was de laatste rit de “mooi Brabant” rit. Prachtige herfstkleuren en nog een redelijk warm zonnetje tijdens deze rit, en heerlijk genieten van het mooie Brabantse landschap. De kilometerstand aan het einde van dit seizoen staat op 18504; ruim 3300 km gereden dit jaar.
Vanmiddag heb ik de accu eruit gehaald en de auto netjes onder de hoes gezet… tot volgend jaar maart voor de start van vast weer een nieuw mooi rijseizoen!

Deze foto is gemaakt tijdens een van de laatste dijkenritten in 2020: langs de Maas ter hoogte van Sprang-Capelle.

Dit bericht is geplaatst in Rijden Castellette. Bookmark de permalink.