Het is weer maart

Wat was februari een natte maand, en helaas gold dat ook voor het begin van maart. Gelukkig was het gisteren dan toch een droge dag en volgens de voorspellingen ook de enige droge dag de komende tijd. Natuurlijk heb ik deze dag de auto weer onder de hoes vandaan gehaald en lekker een eindje gereden. Zoals gebruikelijk was het weer de dijkentocht; een van mijn favoriete routes om te rijden.
De auto starte weer vlot en reed meteen lekker, natuurlijk wel eerst weer even tanken. Na het tanken wilde de motor bijna niet starten, dat was even spannend. Maar gelukkig pakte hij tenslotte wel en kon ik aan de route beginnen. Er stond een fris windje dus had ik me lekker warm aangekleed. Langs de dijken was het weer prachtig met veel roofvogels en enkele lammetjes. Natuurlijk stond de Maas erg hoog en waren alle uiterwaarden vol gelopen. De route is niet erg lang (82 km) maar na bijna twee uur in de auto had ik het toch wel wat koud gekregen. Maar goed, de eerste rit van 2020 zit er weer op! Ik heb zin in de rest van het seizoen.

Dit bericht is geplaatst in Rijden Castellette. Bookmark de permalink.