Einde seizoen 2019

Ook seizoen 2019 is weer bijna afgelopen. Helaas was oktober een natte maand en hebben we niet veel kunnen rijden. Gelukkig was het niet altijd slecht en heb ik op een vrije donderdag een mooie route door het Gooi kunnen rijden. De route ging langs de Loosdrechtse plassen, het Muiderslot, door Naarden Vesting en door Huizen. Weer heerlijk gereden en veel duimen omhoog gezien. De auto rijdt erg lekker en heeft ook geen last meer van olielekkage. Als laatste rit flink wat kilometers gemaakt en afgesloten met de bekende dijkenrit. De teller staat nu op 15.173 km. Afgelopen week heb ik de auto weer grondig gewassen en winterklaar gemaakt: met de accu eruit netjes onder een hoes gezet, alweer verlangend naar het voorjaar….

Dit bericht is geplaatst in Bouw Castellette. Bookmark de permalink.