Heerlijk het is weer Maart

Het is weer maart met in de eerste week wel erg lage temperaturen en een zéér koude wind; niet echt lekker weer om met de auto te gaan rijden. Gelukkig was het gisteren wel mooi weer en heb ik de auto onder de hoes vandaan gehaald en de accu erin gezet. De motor startte redelijk vlot en liep meteen zonder te stotteren. Eerst maar eens even tanken aangezien de tank bijna leeg is. Gelukkig geeft de meter vervolgens netjes aan dat de tank vol zit, dus dat is alvast een verbetering in vergelijking met vorig jaar! Als openingrit van dit seizoen rijd ik mijn favoriete dijkentocht; het was weer genieten.
Afgelopen winter heb ik helaas niet veel aan de auto kunnen doen. Wel heb ik een chromen strip in de grille gemonteerd en het Citroën logo.
Vandaag heb ik een klusje gedaan dat ook al lang op het verlanglijstje staat: het deel achter de grille mat zwart spuiten. Eerst de auto goed afgeplakt en daarna twee laagjes verf aangebracht. Na twee uur drogen heb ik de kranten weer verwijderd en het resultaat is prima! Nu nog een dagje goed laten drogen en dan mag de grille er weer op.

Dit bericht is geplaatst in Bouw Castellette. Bookmark de permalink.