Einde seizoen 2017

Dit jaar hadden we helaas niet zo’n mooie nazomer als vorig jaar. Toch heb ik nog wel wat mooie ritjes kunnen maken en afgelopen maandag heb ik de teller op 9008 Km gezet. Het was mijn streven om de 9000 Km dit jaar te halen en dat is me dus net gelukt. Maandag was het wel wat frisjes en toen de zon rond half vijf achter de wolken verdween werd het toch best koud. De voorspellingen voor komende weken zien er niet goed uit wat de temperatuur betreft en ik ben bang dat een ritje er dit jaar niet meer van gaat komen. Binnenkort gaat de accu er weer uit en gaat de hoes om de auto. Ik ben van plan deze winter de auto goed te controleren op losgetrilde onderdelen en waar nodig de bouten en moeren te vervangen. En misschien – als ik écht tijd over heb – ga ik beginnen met de binnenbekleding!

Dit bericht is geplaatst in Rijden Castellette. Bookmark de permalink.