Knutselen aan de auto

Afgelopen week heb ik de benzinetank bijna leeg gereden en de laatste liters heb ik met een handpomp uit de tank gehaald. Daarna heb ik de auto aan de achterkant, bij de achteras, omhoog gekrikt en met as-steunen goed vast gezet. Op deze manier kon ik redelijk makkelijk de tank demonteren. Bij het eruit halen van de benzine meter was meteen duidelijk waarom de meter niet meer werkte: de vlotter zat vol met benzine. Voor alle zekerheid even de nieuwe meter aangesloten en deze werkt prima. Daarna heb ik alles weer ingebouwd en de tank zit nu weer onder de auto. Afgelopen zondag even tanken en gelukkig gaf de meter weer aan dat de tank vol zit. Hierna een lekker tochtje gemaakt met de auto. Maandag mocht de auto weer naar de garage voor de APK en alles was weer prima in orde: geen speling meer op de fuseepen. Vanaf nu is het om de twee jaar keuren aangezien de auto 30 jaar is geworden.

Dit bericht is geplaatst in Bouw Mille Miglia. Bookmark de permalink.