Het is weer Maart

Op 1 maart, de eerste dag dat ik weer mag rijden, is het heerlijk weer. De auto startte snel en de motor liep meteen zonder te stotteren. De eerste kilometers dit seizoen maak ik dan ook die dag; daarna meteen even tanken aangezien de tank bijna leeg is. Helaas geeft de benzinemeter nog steeds aan dat de tank bijna leeg is, dit klopt natuurlijk niet. Thuis meteen de stekkers nagekeken of er niets los zit maar dit was niet het geval. Dan zal het waarschijnlijk toch de vlotter in de tank zijn. Zaterdag 4 maart was de opening van de nieuwe garage van EendenSpul en het was nog lekker weer ook. Met de auto naar Jan en Coosje gereden; het was er gezellig druk. Meteen maar een nieuwe vlotter meegenomen om deze binnenkort te gaan monteren. Maar eerst moet de tank leeg gereden worden aangezien een volle tank niet makkelijk los te maken is.

Onder het motto ‘met een auto heb je altijd wat te doen’ kan ik dit keer melden dat ik van aluminium een plaatje heb gemaakt om een authentieke NL sticker mee op de auto te monteren. De sticker heb ik enkele jaren geleden van een collega gekregen, maar het monteren ervan heb ik steeds uitgesteld omdat ik er tegenop zag om aluminium met een figuurzaag te zagen. Ik wilde de sticker op een plaatje hebben en niet op een spatbord plakken; stel je voor dat ik juist dat spatbord beschadig en daardoor de sticker kwijt ben!

Tenslotte hebben we vandaag weer heerlijk gereden. De tank is nu zeker half leeg dus binnenkort maar de tank er onderuit halen.
NL sticker gemonteerd op de bumperKlik op de foto voor een groter formaat.

Dit bericht is geplaatst in Bouw Mille Miglia. Bookmark de permalink.