Stoelframe gemonteerd

De afgelopen weken heb ik weer lekker aan de auto kunnen werken: er zit een nieuwe fuseepen in de draagarm en de draagarm zit weer netjes aan de auto gemonteerd. Ook heb ik de verstelbare stoelframes gemonteerd. Er moesten nog wel wat kleine aanpassingen gedaan worden aan de rails zelf. Ik moest een kleine ring afslijpen van de onderzijde van de rail om deze daarna te monteren aan de bovenzijde. Het handvat waarmee je de stoel kunt verstellen had anders te weinig ruimte om te kunnen bewegen, waardoor het verstelmechanisme niet ontgrendeld kon worden. Vervolgens heb ik de stoelen uit elkaar gehaald en aan de rails bevestigd. Tenslotte heb ik alles gemonteerd in de auto en de laatste bevestigingsgaten uitgemeten op het hulpframe. Dan het spannende moment: gaat het werken…. Gelukkig werkt alles prima: de stoeltjes zijn nu eenvoudig te verstellen en ze zitten ook nog eens beter vast, zonder speling. Ook zijn de verstelmogelijkheden nu veel beter; de stoelen kunnen verder naar voren en naar achteren. Hierna nog even alles gedemonteerd, het hulpframe grondig gereinigd en eerst in de primer gespoten om daarna met mat zwart af te lakken. Weer een klusje klaar!

Dit bericht is geplaatst in Bouw Mille Miglia. Bookmark de permalink.