Weer aan het sleutelen

Vandaag heb ik de linker draagarm aan de voorzijde verwijderd, aangezien de fuseepen te veel speling heeft en de auto hiermee niet meer door de APK komt. Het losmaken van alle onderdelen viel me mee, maar de lagers van de draagarm zaten behoorlijk strak om de as. Dit was even lastig om los te krijgen. Door een paar keer met een rubberen hamer tegen de draagarm te slaan kwam er gelukkig een beetje speling op het geheel en kon ik met voorzichtig heen en weer bewegen het lager van de as halen en was de draagarm los. Nu heb ik meteen alles even goed kunnen bekijken en controleren op beschadigingen en/of roest. Na 6000 km ziet alles er nog net zo netjes uit als toen ik het monteerde; nog ruim in het vet en geen roest te zien. Komende week ga ik EendenSpul maar even bellen om een afspraak te maken om de fuseepen te laten vervangen.

Dit bericht is geplaatst in Bouw Mille Miglia. Bookmark de permalink.