Einde seizoen 2016

Afgelopen zaterdag hebben we weer heerlijk met de auto gereden en de teller op 6033 gezet. Met de gereviseerde carburateur rijdt de auto werkelijk geweldig en is ook nog een stuk zuiniger. Met de imitatie carburateur haalde ik met moeite 1 op 11, nu is 1 op 15 geen enkel probleem. Vorige week ben ik bij Burton Car Company in Zutphen geweest voor wat kleine onderdelen. Ik kreeg daar de mogelijkheid om hun revisie afdeling te bekijken en daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen. Zowel de volledige revisie van motoren en krukassen als de revisie van de carburateur kon ik daar bekijken en bewonderen en alles werd met veel enthousiasme en trots verteld. Natuurlijk kon ik ook vertellen hoe goed de gereviseerde carburateur is en mijn bevindingen met het rijden ermee.
Komende woensdag ga ik de auto nog even grondig wassen en dan kan deze klaar gemaakt worden voor de winterstop, tenminste als er geen mooi weekend meer komt met temperaturen zo rond de 15 graden; want dan ga ik toch zeker nog een tochtje maken.
Deze winter zijn er wel wat klusjes die gedaan moeten worden aan de auto: de belangrijkste is het vervangen van de fuseepen aan de linkerzijde. Ook ga ik nu echt de stoelframes monteren… Het hulpframe ligt al enkele maanden klaar om gemonteerd te worden, maar het was steeds te mooi weer, of er was geen tijd om hier aan te gaan werken.

Dit bericht is geplaatst in Bouw Castellette. Bookmark de permalink.