En het is weer maart….

Eindelijk is het weer maart en mogen we gaan rijden….Niet dus, ik heb vandaag de motor weer uit de auto gehaald om nogmaals naar de lekkage te laten kijken. Waarom nu pas en niet in de winter zou je denken. Tja, er zijn ook nog andere zaken die mijn aandacht nodig hebben en mijn vrije tijd is helaas beperkt. De motor is er nu uit en ik heb meteen het gat in het koelhuis gemaakt voor een powertube. Deze stond ook nog op het verlanglijstje en nu we toch aan de motor bezig zijn kan dit ook maar gebeurd zijn. Ook heb ik andere stoelframes gekocht om de stoeltjes wat makkelijker te kunnen verstellen; op het huidige systeem zit erg veel speling en het verzetten van de stoeltjes is een ramp. Maar eerst de motor goed krijgen en weer inbouwen en dan snel rijden! Als ik dan nog tijd over heb, of het is een regenachtig weekend, kan ik aan de stoeltjes beginnen.

Dit bericht is geplaatst in Bouw Castellette. Bookmark de permalink.