Nog steeds mooi weer

Het is toch wel bijzonder om prachtig mooi windstil weer met temperaturen boven de 15 graden te hebben op 1 november. Vandaag heb ik een flinke rit gemaakt door de Betuwe; de rit zelf was 121 km maar het startpunt was 51 km van huis. In totaal heb ik vandaag 223 km gereden en de teller op 4144 gezet! Het was een heerlijke rit over dijken en door pittoreske dorpjes. Met de motor heb ik hier eerder gereden en de route vastgelegd met mijn Garmin navigatie zodat het opnieuw rijden van deze route erg makkelijk is. De route heeft als naam “de bloesemtocht” maar in de herfst is deze zeker zo mooi. Komende week blijft het nog goed weer en ga ik de auto nog even grondig wassen voordat deze “op stal” gezet gaat worden.Route 1 november 2015

Dit bericht is geplaatst in Rijden Castellette. Bookmark de permalink.