Nazomer 2015

Het is al weer even geleden dat ik iets geschreven heb over de auto. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat er niets gedaan is… De grotere sproeiernaald voor de tweede trap was toch niet zo’n succes: vol gas reed de auto prima maar het middengebied was een ramp. Constant 60 rijden ging niet lekker, de auto schokte de hele tijd. Dan maar weer naar de standaard sproeier en de auto rijdt weer beter. Waarschijnlijk moet ik ook de sproeier voor de eerste trap aanpassen, dit wordt waarschijnlijk een klusje voor volgend jaar. Ook heb ik de tenax bevestigingen allemaal vervangen door originele exemplaren aangezien de set die ik de eerste keer gekocht had imitatie waren (helaas niet in de kosten….). Het verschil was wel meteen duidelijk; toch wel handig dat deze wel blijven zitten als het wat harder waait!
Vorige week hebben we de picknickrit van de 2cvkitcarclub gereden. Met lekker weer en een prachtige rit door het grensgebied met België was het heerlijk rijden. Vandaag zijn we met z’n viertjes over de dijken gereden en halverwege gestopt om wat te eten. Het was zonnig maar de wind was wel wat frisjes tijdens onze eigen picknickrit.Picknick langs de Maas

Dit bericht is geplaatst in Bouw Mille Miglia. Bookmark de permalink.