Wat hebben we deze week gedaan (week 18 2014)

Afgelopen weekend heb ik de auto maar weer gepoetst en verder afgebouwd: de bumpers aan de voorzijde gemonteerd, de ANWB en wegenwacht schildjes gemonteerd, de spaakwielen eronder gezet en de deurrubbers geplaatst. Vandaag de auto aan mijn ouders laten zien en daarna een lekker ritje gemaakt met het gezin. Heerlijk over de dijken gereden en veel goedkeurende blikken van voorbijgangers gezien. De kilometerteller staat nu op 280 km. Nu nog wat kleine dingen afwerken: de binnenbekleding, de tonneaucover en de zomerkap. Ook heeft de auto nog wat last van licht olieverlies langs de kleppendeksels, ik heb er vanavond nieuwe pakkingen tussen gezet. Morgen maar weer een ritje maken!

Dit bericht is geplaatst in Bouw Castellette. Bookmark de permalink.