Laatste nieuws

Vandaag was het een drukke dag: eerst naar EendenSpul om de laatste controles te laten uitvoeren aan de auto en daarna naar de APK. Bij de APK werd de auto afgekeurd aangezien de koppelingskabel tegen de stuurstang aan kwam. Gelukkig was Coosje met me meegereden en heeft ze ter plekke de koppelingskabel op een andere manier bevestigd zodat deze niet meer tegen de stuurstang aan liep. Nu was de APK keurmeester tevreden om vervolgens de auto af te keuren aangezien deze geen chassisnummer had. Daarna naar de RDW in Rijen gegaan voor de keuring van de ombouw en de inslag van  het chassisnummer (VIN). Gelukkig ook hier geen problemen gevonden: de RDW is akkoord gegaan met de ombouw en het chassisnummer werd ingeslagen. Dan weer terug naar de APK om de auto af te laten melden. Een druk dagje met als resultaat dat ik nu legaal de weg op mag met mijn kitcar! Met regen viel het gelukkig ook wel mee; ik had maar één buitje… helaas duurde dat wel van acht uur ‘s-morgens tot half zes in de avond dus ben ik verschillende keren flink nat geworden. Ik weet nu dat de ruitenwissers het goed doen en de kachel is ook lekker warm. Nu maar weer snel verder de laatste zaken afbouwen en natuurlijk ook al lekker gaan rijden.

Dit bericht is geplaatst in Bouw Castellette. Bookmark de permalink.