Wat hebben we deze week gedaan (week 41 2011)

Eindelijk de nippel uit de remverdeler gekregen, met behulp van een griptang en een hetelucht verfbrander. Meteen het verdeelstukje schoongemaakt en in de RX5 en verdunde RX10 gezet, nu nog een behandeling met RX10 en het eerste stukje is klaar. Ook heb ik een kleinere staalborstel voor een boormachine gekocht om in  de kleine hoekjes te komen. De tanksteun is nu bijna helemaal schoon net zoals een veerpot en de voorste schokbreker bevestiging. Wat een troep geeft dat schoonmaken zeg, ik heb het chassis en de overige onderdelen maar ingepakt in doeken. Voor de laatste lastige hoekjes ga ik met een dremel aan de slag en daarna goed ontvetten en licht laten aanroesten (???) voor de eerste laag RX5.

Dit bericht is geplaatst in Bouw Mille Miglia. Bookmark de permalink.