Wat hebben we deze week gedaan (week 17 2014)

Deze week heb ik weer hard gewerkt.  De volgende onderdelen zijn gemonteerd: de koplamp, de grille, nummerplaathouder met mistlampen voor, de achterspatborden met achterlichten, beide deurtjes, de achterbumper, de spiegels, de steunen om de motorkap open te zetten en de ruitenwissers. Het was toch nog een flinke klus maar gelukkig ging alles redelijk voorspoedig. Het rechter deurtje zit helaas nog steeds niet naar mijn zin. Maar goed de auto is nu klaar voor de keuring! Dinsdagochtend ga ik eerst naar EendenSpul om de wagenhoogte af te laten stellen en Jan loopt alles nog even na of het goed aangesloten/afgesteld is. Daarna gaan we naar de APK en dan door naar de RDW. Best wel spannend of de auto in een keer goedgekeurd wordt. Als alle papieren binnen zijn kan ik de auto verder afwerken: de spaakwielen monteren, de bumper aan de voorzijde monteren, vloerbedekking passend maken, tonneaucover monteren en de zomerkap plaatsen. Nu de auto zover klaar is kon ik het niet laten om even een proefrondje door de wijk te rijden…. heerlijk!

Dit bericht is geplaatst in Bouw Castellette. Bookmark de permalink.