Wat hebben we deze week gedaan (week 16 2014)

Deze week heb ik de RDW gebeld om een afspraak te maken! Dinsdag 29 april gaat de auto naar de keuring. Dat wordt dus stevig doorwerken… Afgelopen donderdag naar EendenSpul gereden voor het gaas van de grille, twee bevestigingsschuiven voor de stoel en de bevestiging van de ruit. Ook de kussens van de achterbank waren nu klaar. Dezelfde middag de kussens even gepast en de jongens wilden meteen gaan proefzitten. Verder nog de knipperlichten aan de voorkant gemonteerd en de bedrading aangesloten door middel van stekkers. Ook de rechter koplamp zit op zijn plek en is aangesloten. De achterspatborden heb ik voorzien van een laagje steenslag coating en deze liggen nog te drogen bij mijn ouders in de garage. Gisteren heb ik de motorkappen gemonteerd op de steun met veel, ja heel veel boutjes en moertjes. Daarna geplaatst op de auto en dat ziet er meteen een stuk mooier uit. Ook het raam zit er op; helaas wilde een van de slotbouten niet meewerken en de borgmoer kwam niet verder dan halverwege. Zo kan het natuurlijk niet blijven zitten en dus heb ik de momentsleutel gepakt en met grof geweld de slotbout doormidden gebroken. Dat wordt komende week weer even naar de ijzerboer voor een nieuwe slotbout. Vandaag heb ik de driehoekjes onder de motorkap geplaatst en aan een kant de slotjes gemonteerd. Tevens heb ik de bevestigingsschuiven op de stoel gemonteerd. Gelukkig ben ik morgen ook nog vrij: dan staan de laatste twee slotjes voor de motorkap, de linker koplamp en de grille op het programma.

Dit bericht is geplaatst in Bouw Castellette. Bookmark de permalink.