Wat hebben we deze week gedaan (week 15 2014)

Afgelopen maandag ben ik begonnen aan een klusje waar ik nogal tegenop zag: het monteren van de RVS strips op de dummytank. Deze strips moeten in de vorm van de dummytank gebogen worden en dan nog vastgelijmd. Gelukkig heb ik me druk gemaakt om niets…. de strips lieten zich eenvoudig in de juiste vorm buigen en met een dun lijntje montage kit zaten ze snel en goed vast. Verder heb ik de claxon en het reservoir voor de ruitensproeiervloeistof gemonteerd. Afgelopen donderdag kon ik de spatborden ophalen bij de spuiter; wel twee keer moeten rijden aangezien ik maar een voorspatbord tegelijk in de auto kan krijgen. Op het rechter spatbord zaten wat gaatjes in het spuitwerk en ook nog eens op een plek in het zicht. Gelukkig zag de spuiter dit ook. We hadden toch al afgesproken dat, als de auto klaar is, deze nog even naar de spuiter gaat om wat kleine reparatiewerkjes te doen op de koets en nu dus ook op een spatbord. De auto wordt dan nogmaals volledig gepolitoerd en de kleine missers worden gecorrigeerd. Vandaag heb ik de spatborden voorzien van kraalrubber en aan de koets gemonteerd. Dit ziet er steeds meer als een auto uit! Als laatste heb ik de onderkant van de spatborden voorzien van een steenslagcoating en deze is nu lekker aan het drogen in de garage.

Dit bericht is geplaatst in Bouw Castellette. Bookmark de permalink.