Wat hebben we deze week gedaan (week 14 2014)

Afgelopen donderdag heb ik lekker aan de auto kunnen werken. De planning was om de achterbank volledig te monteren. Helaas is dit op deze dag niet volledig gelukt omdat ik toch nog weer op pad moest voor onderdelen. De zitting van de achterbank vond ik veel te zwak; als de jongens hierop gaan zitten dan breekt hij zeker doormidden. Van een houten balk heb ik een versteviging gemaakt en deze vastgelijmd aan de onderkant van de zitting. Op de foto is nog een tweede balk zichtbaar, maar deze heb ik toch maar niet gemonteerd omdat één balk al voldoende sterkte gaf. Vandaag ben ik dan maar verder met de achterbank aan de slag gegaan. Ik moest namelijk nog de bevestiging van de rugleuning maken aan het achterklepje, en ook het achterklepje zelf moest nog steviger aan de koets bevestigd worden. Verder heb ik beide knipperlichten aan de achterkant gemonteerd.

Dit bericht is geplaatst in Bouw Castellette. Bookmark de permalink.