Wat hebben we deze week gedaan (week 13 2014)

Deze week heeft de spuiter weer enkele onderdelen gebracht; alleen de spatborden ontbreken nog. De achterplaat heb ik nu voorzien van het laatste stukje kabelboom voor de nummerplaatverlichting. Ik heb de losse kabels waterdichte stekkers gegeven en het geheel gemonteerd op de auto. Natuurlijk meteen proberen of de nummerplaatverlichting, de mistlamp en de achteruitrijlamp werken. Gelukkig bleek dat ik alles goed aangesloten heb en kan ik weer wat zaken afstrepen op mijn todo-lijstje. De reservewielbak zit nu ook op zijn plek samen met de bevestiging van het reservewiel. Een van de knipperlichtdruppels heb ik voorzien van een rubber laagje om hem straks netjes aan te laten sluiten op de koets. Ook heb ik de reflectoren gemonteerd aan de achterbumper. Komende week heb ik eindelijk weer een donderdag vrij kunnen nemen; dan ga ik proberen om de achterbank te monteren, en dan schiet het echt al aardig op met de auto.

Dit bericht is geplaatst in Bouw Castellette. Bookmark de permalink.