Wat hebben we deze week gedaan (week 40 2011)

Deze week de garage weer anders ingedeeld; ik heb haken aan de muur bevestigd om de winterbanden op te hangen, dit geeft weer extra vloerruimte. Ook het chassis nu tegen de muur gezet om zo meer ruimte te krijgen. Ik heb een spaanplaat gekocht om op de schragen te leggen om zo een werkbank te maken voor het schoonmaken van de onderdelen. Donderdag de tanksteun voor een groot gedeelte schoongemaakt. Het viel me mee hoe snel de coating en verflagen er vanaf gaan. Alleen kwam ik niet in alle hoekjes met de slijper. Ik denk dat ik mijn dremel ook nodig ga hebben voor die kleine hoekjes. Ook de tank zelf geschrobt; deze ziet er nog prima uit. De nippel van de achterrem nog steeds niet uit het verdeelstukje kunnen krijgen. Ik heb hem maar los geknipt en het spul staat nu te weken in een potje met terpetine.

Dit bericht is geplaatst in Bouw Mille Miglia. Bookmark de permalink.