Wat hebben we deze week gedaan (week 8 2014)

Afgelopen maandag is er weer een mijlpaal bereikt! Ik heb de motor gestart en deze liep prima na twee jaar stil gestaan te hebben. Iets minder slim was het om in de garage te starten… Verder nog veel kleine klusjes gedaan zoals de kachelpot op de ontwaseming aangesloten, de startonderbreker ingebouwd, de rubber kapjes op de bougies passend gemaakt en de achterklep voorzien van chassisband en daarna even gemonteerd. Dat is even snel opgeschreven wat toch weer enkele middagen werk was.
Vandaag heb ik de auto naar buiten geduwd, gestart en daarna een klein blokje om gereden, heerlijk! Het schakelen gaat prima en de snelheidsmeter werkt ook goed. Daarna heb ik de wielen er één voor één afgehaald en de wielbouten iets korter gemaakt – anders passen de flensen voor de spaakwielen niet goed.

Hier nog het filmpje van de eerste meters:

Dit bericht is geplaatst in Bouw Mille Miglia. Bookmark de permalink.