Wat hebben we deze week gedaan (week 7 2014)

Deze week heb ik de aansluiting voor de tank weer losgemaakt en aangepast. De originele bocht van de vulpijp heb ik weggelaten en in plaats daarvan een heb ik een kort recht stukje van 5cm gebruikt en daarop direct de flexibele slang aangesloten. Nu komt het veel beter uit en past het bovenste stuk van de vulpijp zonder problemen. Van een uitlaatklem heb ik een bevestiging gemaakt zodat het geheel goed vast zit. Ook heb ik nog voordat ik de dummytank monteerde de bevestigingsrand voorzien van vochtbestendige tochtstrip. Nu de dummytank dan op zijn plek zat, kon ik verder door de massaverdeler voor de achterkant van de auto te monteren en aan te sluiten. Gelukkig was dit klusje snel gedaan. De tank heb ik gevuld met 10 liter benzine, en nergens loopt het eruit dus de aansluitingen zitten goed! Ik heb ook even gecontroleerd of de benzinemeter werkt, nu er iets te meten viel. Deze geeft echter maar een minimale reactie waarbij ik eigenlijk had verwacht dat de meter toch ergens tussen 1/4 en 1/2 zou staan. Dat wordt weer even puzzelen wat ik hier moet gaan veranderen om de meter goed te krijgen. Tja, het zal ook eens in een keer goed gaan…

Dit bericht is geplaatst in Bouw Mille Miglia. Bookmark de permalink.