Wat hebben we deze week gedaan (week 6 2014)

Deze week heb ik het stoelframe laten lassen en daarna in de auto gemonteerd. De bevestiging van de stoelen aan het frame op de vloer heb ik aangepast en nu zit er aan beide kanten een bevestiging. Daardoor zit de stoel voelbaar beter vast. Nu kom ik wel twee bevestigingen te kort voor de andere stoel maar na een telefoontje met Jan was dit zo geregeld: ze┬áliggen voor me klaar. We hebben even ‘proef gezeten’ op de stoelen nadat ik ze gemonteerd had; heerlijk, je zou er bijna mee weg rijden. Binnenkort gaat alles er weer uit om het stoelframe netjes af te lakken. Deze week kwam de spuiter weer met wat rode onderdelen en hij heeft de spatborden meegenomen. Nu de stoelen er in zitten hebben we de remmen netjes van LHM voorzien en ontlucht. Verder nog bezig geweest om de dummytank te plaatsen en de aansluiting voor de vulbuis te maken. De doorvoer aan de onderzijde kon ik nu makkelijk aftekenen en uitfrezen. De aansluiting van de vulbuis wil nog niet lukken; de slang is erg stug en de bocht die deze zou moeten maken blijkt onmogelijk. Hier moet ik komende week nog maar eens een goede ingeving over krijgen om het op te kunnen lossen…

Dit bericht is geplaatst in Bouw Mille Miglia. Bookmark de permalink.