Wat hebben we deze week gedaan (week 5 2014)

Deze week wat minder aan de auto kunnen werken. Er zijn natuurlijk ook andere dingen dan een kitcar… De versnellingspook zit nu op zijn plek, maar bij de eerste montage bleek er nog te veel speling in te zitten; het gat waar de stang door de koets gaat is iets te groot. Na enkele proef stukjes gemaakt te hebben uit goedkoop triplex heb ik de uiteindelijke vorm gevonden en nu gemaakt uit een stukje multiplex. De speling is er nu bijna uit; een klein beetje is noodzakelijk anders gaat het schakelen te stug. Ook heb ik deze week de onderdelen voor het stoelframe laten maken. Alles is nu goed uitgemeten en komende week laat ik alles lassen, waarna het frame helemaal klaar is. Verder ben ik bezig geweest met de bevestiging van de stoelen aan het frame, maar hier ben ik nog niet tevreden over. Standaard zit de bevestiging maar aan één kant van de stoel en zo zit te veel speling in naar mijn wens. Komende week maar gaan uitpluizen hoe we dit weer gaan oplossen.

Dit bericht is geplaatst in Bouw Mille Miglia. Bookmark de permalink.