Wat hebben we deze week gedaan (week 39 2011)

Afgelopen donderdag naar Jan gereden om de RX-5 en RX-10 op te halen. Ook nog wat kopervet gekocht om alle boutjes straks te voorzien van een laagje vet. Jan had net twee spatborden in de steenslagcoating gespoten en ik zag meteen dat ik veel te zuinig ben geweest met het spuiten van mijn chassis. Zondag het chassis maar weer naar buiten gebracht en de onderkant nu van een dikkere laag voorzien. Ook heb ik nu eindelijk de afgebroken bout van de tankdrager uit de achteras gekregen dankzij heel veel kruipolie. Nu nog een van de twee nippels van de achterrem los zie te krijgen en dan kan ik de achteras gaan schoonmaken. Voor de rest ben ik met dit mooie weer wat vaker wezen modelvliegen dan bezig zijn met het schoonmaken van de onderdelen…..

Dit bericht is geplaatst in Bouw Mille Miglia. Bookmark de permalink.