Wat hebben we deze week gedaan (week 46 2013)

Deze week heb ik nog eens twee extra lagen blanke lak aangebracht op het dashboard, waarbij ik het resultaat van de tweede keer eigenlijk beter vindt dan de derde keer… Het wordt waarschijnlijk toch te koud in de garage, ondanks de extra verwarming. De kans is groot dat ik in de zomer het dashboard nogmaals ga schuren en lakken, maar eerst klaar maken voor de keuring!
Voor de meters heb ik nieuwe led lampjes gekocht; vorig jaar heb ik bij MMB een klokje besteld met als verlichting wit, net zoals in de overige meters. In het klokje zit echter een LED lampje en dat is toch feller wit dan de standaard gloeilampjes in de overige klokken. Natuurlijk moeten voor een pietje precies, zoals ik nu eenmaal ben, de overige lampjes vervangen worden door LED lampjes! Wel weer een duur grapje als je per lampje € 7,50 mag afrekenen, maar nu is de verlichting mooi wel allemaal hetzelfde – en LED heeft dan weer als voordeel dat het heel lang meegaat.
Donderdag nog even langs EendenSpul gereden om bij te praten en naar wat grille gaas te kijken; en ook een mooie gevonden, een kleine ruit van aluminium. Ook nog even gehad over de bevestiging van de stoeltjes; Jan is er nog niet helemaal uit wat de beste bevestiging gaat worden. Daarna naar Cees gereden om de aluminium dop voor de bevestiging van het reservewiel op te halen, en ook daar lekker over onze kitcars zitten kletsen.

Dit bericht is geplaatst in Bouw Castellette. Bookmark de permalink.