Wat hebben we deze week gedaan (week 39 2013)

Deze week heb ik de aansluitingen voor de schakelaars en knipperlichten uitgetekend, dat was nog een flinke klus. Dit weekend heb ik de tank even onder de auto vandaan gehaald en de vulopening nog een stukje korter gemaakt, daarna schoongemaakt en weer terug gehangen. Ook heb ik de overige drie gaten in de koetssteunen geboord en van chassisband voorzien. Nadat ik de steunen gemonteerd had viel het me op dat deze aan de buitenkant naar beneden hangen; dit zal toch niet de bedoeling zijn. Op internet een blog gevonden waarin stond dat je de steunen iets moet aanpassen, gelukkig met duidelijke foto’s erbij. Dus de steunen maar weer losgemaakt en met de bankschroef een steun aangepast. Helaas raakte hierdoor het chassisband wel wat beschadigd, en aangezien ik een pietje precies ben moest het chassisband natuurlijk vervangen worden. Nu zit dat band dus met zeer sterke plakband vast, echt zéér sterke plakband… Na een uur foeteren en ploeteren had ik het eraf. Dat ga ik dus toch maar niet bij de andere drie doen, dan maar iets beschadigd. Daarna weer de steunen gemonteerd en alles zit nu perfect recht.
Ook heb ik nog van een rest stukje triplex een mal gemaakt waarop ik de schakelaars gemonteerd heb, dan kan ik wat makkelijker de kabelboom maken zonder dat de schakelaars steeds verschuiven of van de tafel af vallen.

Dit bericht is geplaatst in Bouw Castellette. Bookmark de permalink.