Wat hebben we deze week gedaan (week 36 2013)

Vandaag is het al weer twee jaar geleden dat ik de donor eend gesloopt heb. Mijn planning toen was toch wel dat de auto op dit tijdstip klaar zou zijn. Maar goed, als ik toen had geweten wat ik nu allemaal weet…
Helaas belde de spuiter maandag alweer de afspraak af; ik heb er nu wel een hard hoofd in of alles wel goed gaat komen op deze manier; het zal toch niet zo zijn dat ik op zoek moet gaan naar een andere spuiter. Hoe vind ik er nog een op zo’n korte termijn? Ik baal hier stevig van en ik loop op deze manier al snel weer ruim een maand achter op schema. Deze week heb ik daarom wat meer tijd besteed aan het modelvliegen dan aan de auto.

Dit weekend ben ik er even rustig voor gaan zitten en heb de bekabeling uitgetekend voor de meters; meteen kom ik er achter dat ik twee kleuren draad tekort kom om het netjes en vooral veilig te maken. Deze week maar weer een bestelling de deur uit doen. Vandaag heb ik wel al de massa bekabeling gemaakt voor alle meters. Netjes goudcontactjes gesoldeerd en alles met krimpkous geïsoleerd.

Dit bericht is geplaatst in Bouw Castellette. Bookmark de permalink.