Wat hebben we deze week gedaan (week 35 2013)

Deze week heb ik op het internet gezocht naar 2 componenten blanke lak, en natuurlijk gevonden ook. Wat kun je toch veel geld verdienen als je wat grondiger zoekt; prijsverschillen van maar liefst 6 euro tegengekomen voor exact hetzelfde product. Nu heb ik een bus double coat blanke lak en de nodige kwasten en rollers in huis. Deze week ook nog contact gehad met de spuiter en afgesproken dat de koets maandag opgehaald wordt. Verder nog het dashboard uitgetekend op het fineer en ik krijg er met gemak twee stuks uit gesneden. Toch wel een goed gevoel dat je nog een tweede kans hebt mocht de eerste poging mislukken. Op de triplex mal ben ik nu bezig met het plaatsen en uittekenen van de diverse meters en schakelaars. Ik heb al twee opzetjes gemaakt en ik denk dat poging twee de beste is, aangezien ik anders met de versnellingspook en de contactsleutel te dicht bij elkaar zit. Ook heb ik rechts van het stuur eventueel nog ruimte voor een drukknop om te kunnen seinen met het groot licht; aangezien dit verplicht is bij de keuring heb ik mij laten vertellen. Het zwarte rondje midden op het dashboard is de dummy voor het klokje… (ik kan de fotokopie nergens meer vinden).

Dit bericht is geplaatst in Bouw Castellette. Bookmark de permalink.