Wat hebben we deze week gedaan (week 26 2013)

Het zijn weer drukke weken op het werk: iedereen wil voor de zomervakantie nog de nieuwste versie’s van hun pakketten op het netwerk hebben. Toch nog wel wat kleine dingen kunnen doen. Het tweede steuntje van de nummerplaathouder is nu ook op maat. Na 18 jaar trouwe dienst ging deze week mijn accu boormachine kapot. Meteen een nieuwe gekocht die wat sterker is, natuurlijk uitgeprobeerd met het boren van twee gaatjes in de RVS scharnieren. Dit ging werkelijk super! Had ik dit maar eerder geweten dan was het boren een stuk eenvoudiger geweest. De scharnieren weer terug geplaatst op de auto en nu passen de tenax bevestigingen voor de tonneaucover wel goed. Verder nog bezig geweest met het aanpassen en monteren van de AMI ruitenwisserasjes op de bevestigingsplaat van een 2CV. Dit past natuurlijk niet echt super dus heb ik van 4mm multiplex opvulplaatjes gemaakt en nu zitten de asjes prima vast. Wel moest ik eerst de asjes nog gangbaar maken aangezien ze behoorlijk vast zaten. Ook de aandrijfstang heb ik schoongemaakt en van een nieuw laagje verf voorzien. Vanavond heb ik de module weer in elkaar gezet en even provisorisch verbonden met de schakelaar om te kijken of ik de aansluitingen goed heb. Gelukkig werkt alles prima en de module is nu klaar om ingebouwd te worden. Dan heb ik ook de ruitenwissers -of  “regenzwaaiers” zoals mijn zoontje Lex ze vroeger noemde- weer werkend.

Dit bericht is geplaatst in Bouw Castellette. Bookmark de permalink.