Wat hebben we deze week gedaan (week 25 2013)

Deze week  heb ik flink wat kleine dingen gedaan: de kabelboom is nu omwikkeld met een linnentape en ziet er meteen een stuk beter uit. Je hebt wel erg veel van deze tape nodig, ik had al ruim één rol nodig voor deze kabelboom. Binnenkort maar weer wat extra gaan bestellen. Verder heb ik papieren broodzakjes gekocht voor de diverse bouten en moeren die ik momenteel weer aan het losmaken ben. Even op de zakjes schrijven wat er in zit zodat ik dit straks weer makkelijk kan terug vinden. De bouten die in de scharnieren van de achterbank zitten heb ik nu allemaal ingekort en alvast samen met de scharnieren in een zakje gedaan. Met papier heb ik een mal gemaakt van het dashboard. Ik ga eerst nog even proefdraaien met wat goedkoop triplex om de gaten voor de meters goed te krijgen en daarna een mooi plaatje hout kopen voor de definitieve bekleding. Ook ben ik nog bezig geweest met de bevestiging van de houder voor de nummerplaat; een steuntje is klaar, nu het andere nog.

Dit bericht is geplaatst in Bouw Castellette. Bookmark de permalink.