Wat hebben we deze week gedaan (week 24 2013)

Afgelopen week helaas niet veel kunnen doen: ik heb erg veel last gehad van mijn schouder (frozen shoulder) en mijn bewegingsvrijheid rechts is nu erg beperkt geworden. Flink balen dus…. Deze week de spuiter gesproken en ook bij hem loopt niet alles zoals gepland; dit houdt voor mij in dat de auto pas in augustus gespoten kan worden. Weer een tegenvaller in de planning. Gelukkig is er nog veel te doen, dus dan maar de planning wat omgooien en alvast beginnen aan de kabelboom; zonder de stekkers, anders krijg ik deze niet meer eruit als de koets naar de spuiter gaat. Ik heb eerst de kabels aan de achterlichten gesoldeerd. Daarna aan de kabelboom begonnen aan de achterkant van de auto. Een paar maanden geleden heb ik alles al netjes uitgetekend en de juiste kleuren van de kabels bedacht, nu alleen nog maar in de auto passend maken. Met behulp van tie-wraps en duckttape zit alles aan de achterzijde uitgemeten, nog even lastig om onder de auto te kruipen maar ook dat is gelukt. Daarna heb ik voorzichtig de kabelspaghetti weer verwijderd om het geheel straks op zolder met speciale linnentape te omwikkelen tot een nette kabelboom. Als proef zit dit al om de kabels van de achterlichten.

Dit bericht is geplaatst in Bouw Castellette. Bookmark de permalink.