Wat hebben we deze week gedaan (week 23 2013)

Deze week lekker kunnen werken aan de auto. Beide deursloten zijn gemonteerd, en het linker zijknipperlichtje zit er nu ook in. Ook het achterklepje zit op zijn plek. De bevestiging van de tonneaucover aan de achterzijde bestaat uit een metalen strip, met de gaten er al in gemaakt, net zoals de gaten in de kap. Ik had het idee om de onderste gaten van de scharnieren te gebruiken om de tenax bevestiging te monteren. Helaas zitten deze gaten te dicht bij de rand van de dummytank zodat de drukknop net niet gaat passen. Dan maar in de scharnieren een extra gat boren om de bevestiging iets hoger te monteren. Heerlijk, weer boren in RVS…..

Ik heb de verstralers gemonteerd op de houder van de kentekenplaat. Vorige week schreef ik dat ik deze iets hoger ga plaatsen. Nu de verstralers erop zitten blijkt de houder helemaal niet hoger te kunnen, aangezien dan de verstralers tegen de spatborden aankomen. Daarna verder met de zijspiegels; ik wilde deze op de koets monteren net achter het raam. Netjes uitgemeten, de gaten geboord en gemonteerd. Als ik naar de auto kijk ziet het er een beetje rommelig uit; ik ben niet tevreden…. Dan maar even monteren op het driehoekje van het raamframe. Tja, dit is veel mooier. Alleen wel een probleempje erbij: in de driehoekjes van de spiegelbevestiging zitten twee grote gaten en de spiegels passen niet goed. Ik ga dus maar nieuwe driehoekjes bestellen met een verzoek om op maat wat aanpassingen te doen. Ook heb ik nu twee overbodige gaten in de koets zitten, maar daar heb ik gelukkig ervaring mee (!) en deze zitten inmiddels weer netjes dicht.

Dit bericht is geplaatst in Bouw Castellette. Bookmark de permalink.