Wat hebben we deze week gedaan (week 22 2013)

Deze week was de temperatuur gelukkig wel goed en heb ik het deurtje met epoxy en glasvezel verstevigd en terug gemonteerd in de sponning. Een paar dagen goed laten uitharden en daarna het deurtje weer los gemaakt. Nu stond er geen spanning meer op het deurtje dus vol goede moed de scharnieren weer gemonteerd en het deurtje terug geplaatst. Tot mijn schrik merk ik dat het nog steeds niet goed past! De kier is wel iets minder geworden maar nog steeds niet mooi. Sh*t, wat nu dan…. zou het toch niet aan het deurtje liggen maar aan iets anders. Het linkerdeurtje staat hetzelfde verkeerd maar dan te ver naar binnen. Ik heb net achter het rechterdeurtje iets aan de koets getrokken en als ik dit zo vast houd dan zitten allebei de deurtjes aardig goed. Het lijkt er op dat er iets met de koets niet goed zit. Toch maar weer even overleggen met de experts.
Gelukkig heb ik toch ook nog wat kunnen doen: de knipperlichtdruppels zijn allemaal goed en alles is netjes geschuurd. De grille zit ook op zijn plek en de bevestigingen zijn gemaakt. Er is nog een kleine kier tussen de grille en de motorkappen maar deze wordt straks opgevuld met  de rubberen band die nog om de grille gemaakt gaat worden. Ook de bevestiging van de nummerplaat aan de voorzijde heb ik passend gemaakt. Nu ik de foto zie denk ik dat ik de bevestiging toch nog iets hoger ga zetten. Ook moet ik het gat van de ventilator, dat nog zichtbaar is onder de grille, nog dicht maken.

Dit bericht is geplaatst in Bouw Castellette. Bookmark de permalink.