Wat hebben we deze week gedaan (week 21 2013)

Deze week zijn de hulptroepen gekomen om te helpen met het deurtje. Eerst bepalen waar de correctie gedaan moet worden en daarna aan de binnenzijde sleuven frezen. Daarna met behulp van blokjes de deur klemmen in de sponning en de sleuven weer met polyesterfiller dicht smeren. Na het drogen is het deurtje weer netjes recht, nu alleen nog extra verstevigen met epoxy en glasvezel. Helaas is nu de temperatuur te laag voor epoxy…. Eind mei en dan nog maar net boven de 10 graden overdag! Dan maar verder met de zijknipperlichtjes; eentje zit op zijn plek en het andere komt straks als de auto weer andersom in de garage staat. Nog een poging gedaan om het gat af te tekenen waar de vulbuis op de tank moet uitkomen. Het aftekenen ging nog wel maar ik kom hier nooit bij met de gatenboor, dit doen we straks wel als de koets naar de spuiter is geweest. Nu het achterwiel er toch af was heb ik de flens gemonteerd voor de spaakwielen. Ik moest eerst nog iets van de bevestigingsbouten af halen, anders past het wiel niet. Zo’n spaakwiel staat toch echt wel mooi! De auto staat nog veel te hoog afgesteld, maar het geeft je wel een idee hoe het straks eruit komt te zien. Verder ben ik nog bezig geweest om met glasvezelplamuur de knipperlichtdruppels mooi strak te laten aansluiten op de koets en spatborden. Dit moet nog even goed uitharden en daarna netjes geschuurd worden. Tot slot kan ik nog melden dat de tenax bevestigingen voor de tonneaucover en de kap ook binnen zijn.

Dit bericht is geplaatst in Bouw Castellette. Bookmark de permalink.