Wat hebben we deze week gedaan (week 9 2013)

Zou het de laatste keer zijn dat ik kan mopperen over de temperaturen in de garage? Ik hoop van wel…. Deze week op pad geweest om passende knipperlichtjes  voor de druppels te kopen en ik ben nog geslaagd ook!  Mooie glazen units met een chroom randje. “A snug fit” zouden ze in Engeland zeggen; alsof ze ervoor gemaakt zijn. Meteen de bedrading gesoldeerd en in de knipperlichten aan de voorzijde Diadem lampjes gemonteerd; deze hebben een licht blauwe gloed als ze uit zijn en als ze aan staan zijn ze oranje. Verder nog een stukje flexibele brandstofslang gekocht om de vulpijp te monteren in de dummytank. Ook de motorkapsluitingen waren weer op voorraad. Ik heb ze meteen maar besteld en ook al weer in huis. Na het maken van de foto zag ik dat ik ze wel even had mogen poetsen aangezien ze nog voorzien zijn van een beschermingslaagje.

Dit bericht is geplaatst in Bouw Castellette. Bookmark de permalink.