Wat hebben we deze week gedaan (week 8 2013)

Afgelopen donderdag ben ik naar Esbeek gereden om o.a. de schokbrekers om te ruilen en de vier knipperlichtdruppels op te halen. Gezellig weer bijgekletst en nog wat tips uitgewisseld over de MM. Helaas nog steeds te koud in de garage; daarom maar weer op zolder wat zitten fröbelen. Ik heb het mechanisme gemaakt waaraan ik straks de trekstarter ga vastmaken. Met een veer van de kachelpot heb ik voldoende weerstand op de strekstarter zodat het net lijkt of deze origineel is. Er komt nog wel een extra relais tussen omdat ik bang ben dat het microschakelaartje te zwak is om de stromen van het startrelais te kunnen schakelen. Verder heb ik nog de deur uit de auto geschoefd en deze als mal gebruikt om de scharnieren op de andere deur af te tekenen. Nu zitten de scharnieren op hun plek bij beide deuren.

Dit bericht is geplaatst in Bouw Castellette. Bookmark de permalink.