Wat hebben we deze week gedaan (week 6 2013)

Deze week was het nog veel te koud om in de garage te werken, daarom heb ik nog wat klusjes op zolder gedaan. In de achterbumper heb ik beide sleuven met een vijltje iets groter gemaakt zodat de M8 bouten voor de bevestiging er nu wel in passen. Dit klusje kostte me wel ruim een uur, maar het resultaat is prima: de achterbumper past perfect. Meteen even op de auto gemonteerd en snel een foto genomen. Verder heb ik een van de twee sloten grondig schoongemaakt en in de RX5 gezet en na een nachtje drogen met zwarte verf geschilderd: dat ziet er weer netjes uit. Gisteren ben ik tenslotte nog bij de ijzerboer langs gegaan om twee RVS buisjes op maat te laten maken die precies in de voorbumper passen. Ik vroeg hem ook maar meteen of hij er een gat van 8mm in wilde boren. Dat scheelt mij weer een lastige klus!

Dit bericht is geplaatst in Bouw Castellette. Bookmark de permalink.