Wat hebben we deze week gedaan (week 5 2013)

Deze week geen vrije donderdag kunnen plannen en het weekend zat ook al redelijk vol gepland. Dan blijft er dus erg weinig tijd over om aan de auto kunnen werken. Ik heb zelfs nog onderdelen verwijderd in plaats van te monteren…. De Monroe schokdempers zijn helaas aan de achterzijde te kort; ze komen nu al bijna tegen de uiterste grens aan en de auto moet nog minstens 8cm zakken. Ik heb er met Jan Kramer over gesproken, en hij adviseerde me om toch voor de standaard Lip schokbrekers te kiezen. De schokdempers heb ik netjes schoongemaakt en binnenkort ga ik weer naar Esbeek om ze te ruilen voor een setje Lip. De driehoekjes zitten nu weer op hun plek en de gaten zijn geboord voor de bevestiging aan het tussenschot in de motorruimte.

Dit bericht is geplaatst in Bouw Castellette. Bookmark de permalink.