Wat hebben we deze week gedaan (week 4 2013)

Deze week was het nog steeds erg koud, ik ben maar op de warme zolder de onderdelen voor de sloten van de deuren gaan schoonmaken. De aluminium deurklinken heb ik met BelgomAlu gepoetst; ze glimmen je nu tegemoet. Helaas heb ik geen foto gemaakt voordat ik ben begonnen, maar neem maar van me aan dat ze erg opgeknapt zijn na de poetsbeurt. Dit weekend heb ik de bevestiging voor de achterbumper gemaakt van twee hoekijzers van de bouwmarkt. Tja, geen RVS deze keer dus dat wordt later met RX5 en RX10 behandelen. De hoekjes pas gemaakt en M8 getapt voor het draadeind waar de bumper op bevestigd wordt. In een zin opgeschreven waar ik dus een hele middag mee bezig ben geweest….Verder nog de gaten in de achterplaat gemaakt zodat beide draadeinden erdoor kunnen. Helaas was de sleuf in de bumper net geen 8mm dus kon ik deze niet even snel monteren voor de foto. Dat wordt weer een klusje voor de volgende keer.

Dit bericht is geplaatst in Bouw Castellette. Bookmark de permalink.