Wat hebben we deze week gedaan (week 48 2012)

Deze week heb ik mogen vieren dat ik nu ook weet waar Abraham de mosterd vandaan haalt….. 50 jaar, een leeftijd waar ik vroeger tegenop keek – en nu ben ik het zelf. Gelukkig ook veel bemoedigende woorden gekregen: “welkom bij de club van de wijze mannen”, daar doe ik het voor!
Dit weekend niet veel gepland; als ik het rechter driehoekje onder de motorkap kon afmaken dan zou ik tevreden zijn. Gelukkig is dit gelukt en zelfs meer: het rechter achterspatbord zit nu ook op zijn plek en de achterplaat is passend gemaakt, zonder verkeerd aftekenen deze keer. De beide driehoekjes zijn nu weer gedemonteerd en gaan binnenkort naar zolder, waar ik de moeren met epoxy en glasmat steviger vast zal maken.

Dit bericht is geplaatst in Bouw Mille Miglia. Bookmark de permalink.