Wat hebben we deze week gedaan (week 40 2012)

Het was een drukke week, maar dan meer op het werk en privé dan werken aan de auto. Donderdag naar EendenSpul gereden om nog wat onderdelen op te halen: de aangepaste pedaalsteun, slotvangers voor de deurtjes, slang tussen de olievulpijp en het luchtfilter en nog wat kleine onderdelen. Ook hebben we de stuurkolom in orde gemaakt, een stukje draaien en daarna lassen en polijsten. Op de heenreis ook nog mooie blauwe platen gekocht met een chromen rand.
Het vervangen van het luchtfilter gaat gelukkig toch zonder de motorkapsteun te verwijderen, het is wel wat fröbelen maar het gaat nét. Aangezien de oliepeilstok naar boven gebogen is, om er straks makkelijker bij te kunnen, loopt de slang tussen de olievulpijp en het luchtfilter met een extra bocht. Ook hier is het wat krap, maar het gaat  nog goed.
Vandaag heb ik het steuntje voor de motorkap passend gemaakt: eerst de bevestiging haaks omgezet en aan de bovenkant ingekort. Nu zit het prima en het polyester plaatje om de motorruimte te verdelen past na een half uurtje schuren ook goed. Tevens heb ik de bevestiging van de voorbumpers met de haakse slijper verwijderd en passend gemaakt voor de nieuwe bevestiging. De onderkant van de stuurkolom staat nu in de RX5 en RX10, maar moet nog wel even drogen voordat ik hem kan monteren.

Dit bericht is geplaatst in Bouw Mille Miglia. Bookmark de permalink.