Wat hebben we deze week gedaan (week 39 2012)

Deze week niet veel “zichtbaars” gedaan, o.a. enkele onderdelen op maat gemaakt en zitten puzzelen hoe ik de verschillende onderdelen straks kan bevestigen. Wel heb ik de steun voor de motorkap netjes uitgemeten en bevestigd. Helaas past het hulpsteuntje niet goed en moet ik dit flink wat inkorten. Nu de motorkapsteun op zijn plek zit, valt het me meteen op dat het luchtfilter niet gewisseld kan worden zonder de hele steun te verwijderen. Ik moet toch iets verzinnen waardoor ik deze steun wat makkelijker kan demonteren.
De achterbank is nu op maat, zelfs met de haakse slijper was het nog een hele klus. Ook heb ik twee RVS pianoscharnieren gekocht voor de motorkap, komende week maar weer even naar de bouwmarkt voor opnieuw een lading RVS bouten en moeren. Aan het verder aanpassen van de stuurkolom ben ik helaas nog niet toegekomen.

Dit bericht is geplaatst in Bouw Mille Miglia. Bookmark de permalink.